Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingress, kort beskrivning


Johan

Johan,
när jag lyssnar på Jocke Bergs svaga men ändå starka stämma
hur han sjunger "Du är värd att dö för"
då tänker jag på dig.
Jag tänker på hur du ler mot mig med hela din kropp
hur du rör mig, ser på mig.
Jag tänker på kärlek, på oss,
på hur du plockar upp mig från de hål jag trillar ner i.

Johan,
jag vill att du ska veta, verkligen förstå
att hur ledsen du än gjorde mig,
att även om du svek mig enligt oskrivna regler
så är sorgen, olyckan
den är ingenting emot hur lycklig jag är med dig
den betyder ingenting emot vad du har gett mig,
vad du har tillfört i mitt liv.

Johan,
jag vet att du alltid kommer att vara där för mig,
jag förstår och tror dig när du säger fina ord till mig
och även om jag är rädd för att du inte tror mig
så hoppas jag att du innerst inne vet,
är säker på, att jag vill och kommer vara där för dig
när du än behöver mig
jag kommer alltid att stå bredvid och
jag kommer aldrig att släppa din hand.




Fri vers av FysisktMental
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental