Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till \"J\"

Tillsammans blir vi helade
i känslan bor inget början och slut
evigheten tar vid när drömmarna dör
I allt det som är du 
finns att se en del av mig
därför smeker jag dig
där jag önskar känna
Helt ljudlöst vibrerar våran sång
den ensamheten ej kan sjunga




Fri vers av eee
Läst 729 gånger
Publicerad 2006-01-08 22:26



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Ömsint fin romantisk hyllning till kärleken. Innehåller mycket poesi...
2006-02-01

    Fredrik Söderberg
En väldigt fin kärleksdikt, slutraderna är magnifika.
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

eee
eee