Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel i Regn Bär Fjärilsvingar

Dem i stundens trasiga lögn i svart dans

La sig i egen falsk kåpa

Morgonen väver fjärran silvertrådar

Sorgset regn i själen tung

Dagen flyger stilla bortom evig tid o rum

Fågelns ögon i blå molndagg svävar blicken djup

Söker sig svagt höra sången upp mot tröstens ljusa himmel

Flyger bland smärtans starka kastvindar fram o tillbaka

Landar hårt i kaosets längtan

Lägger trött slitna fjärilsvingar i vilans sömn

Kvällens resa var mig redan flyende skymd förbi

Natten låg vida mörk o höstlagd

Vaknar från dagen sömnlös o frusen

Skuggornas regn är som i sökande trans

Viskande tyst o ensam lånar hjärtats röst i tomhet en vaggas gyllene täcke,

o månen upphängd åt drömmarna

Syr med tanken som nål

Skriver ordens varma visa ur önskehand

Målar mig en tavla i rymdens fantasi

Blicken flyger sakta in

Känner mötet av ängeln sida vid sida o landar stunden fri i rosens famn

Hör himlens hälsning..God Natt

Sov min vackra stjärna, Vila stilla min lilla vän

Vi ses snart igen




Fri vers av Mona Drugge
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-14 06:05



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du målar
vackra tavlor
vilka är utan ram

det innebär att de r mjukvingar om dig med dig

ja ur tyngden skriver du skönhet
2011-09-15

    Birgersdotter VIP
Du berör och har verkligen ordens gåva
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge