Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en text som kanske kan framstå som lite cliché-artad, men som jag skriver ändå, för att det är såhär det känns




Vardagsberöring

fingertopparna råkar

avsiktligt

snudda vid

handen

 

hud möter hud

och en varm ström

binder samman 

två hjärtan 




Fri vers av Hon, Hanna
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-16 23:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart är vad de är - i alla tider
2013-05-23

  Robin V
Återigen. Oerhört snyggt skrivet :)
2011-09-17

    ej medlem längre
Just så, det där, var dag...och en relation är levande!!!!!
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Hon, Hanna
Hon, Hanna