Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten


Och så tittade jag på dig igen.
Genom mina trötta ögon.
Jag som nyss sagt att du inte behöver sitta här och se på.

Och så slår mig insikten;
Jag vill inte att du går.
Jag har inte smitit in här för att jag vill fly från dig.
Jag har smitit in här för att jag har ont.

Och då kan jag äntligen gråta igen.




Övriga genrer av Tigger
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-01-09 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigger