Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värker sönder inuti


River och sliter av taggar gamla som gatan.
Raspar hest i gömda väggar.
Alla galna där inuti.

Utåt ler min mun som solen,
Dansar sin saga om frid i sinn.

Inuti, liten och sliten,
Biten i tusen och en mörk natt.

Som jagad varg av svart jägare,
Med svansen mellan benen den lilla flyr.
Bland höga tallar som skymmer solens värme,
Springer hon vilt och ser tillbaks.

Kryp ihop du lilla,
Ge dig stilla.

Den svarte jägaren inga ögon har,
Blint slog han sönder tillit i spillror,
Blind för kunskapen som fanns kvar.
Och han inget ansvar har.

Han ser dig ej…




Övriga genrer av Tigger
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-01-09 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigger