Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlös Mellan Tid o Rum

Får jag dig hålla varsamt kupad i trasig ändlöst regn

En sliten flygande fågels hjärta tung mot egna kärlekens famn

Blicken fånga lindrings vila mot axel o bröst så öm

Söka trösten ur dess falkögons unika sällsamma

Landa likt fjärilens blå silvrande vingar

Svävande trygg o varm på ett gyllene askmoln i stilla vind

 

Vad är det för tid bland drömmar o längtan..mellan önskan o tystnad

Vad är det för år bland sorg o lycka..mellan saknad o ensamhet

Vem var o är jag i vi o oss..bland toners ljusa vår o grönskande sommar

Mellan nyansers mörka höstkalla glöd o vinterns vita kyla

Vad bar o bär jag för färgers regnbåges skrud

Vackerheten ur alla dess blommor

Styrkan o svagheten i ett skadat fint namn

Var har jag varit förut..bland stegens skogars stig o vägars mark

Var är jag mellan val o beslut i sång o dans

 

Får jag dig min kära ängel ge dig en stilla stund så när o hålla din tomhet i leende, du dystra människa, en livets bortglömda siffra

Får jag din själ varsamt menande trösta

Lägga smärtan kupad i min egna kärlekens hand o säga viskande min vän;

Jag Älskade Dig redan då du aldrig visste att du fanns o behövde dig när du fanns o gick

Bland då o sen..mellan nu

Lever jorden, ett fjärran land jag står i obalans

En himmels spegel med rymdens stjärnors tak

Väntade..Stannade miljoner decenier vida kring natt o dag

Sökande som klockan tickar evig sekund o minut..bortom tid o rum




Fri vers av Mona Drugge
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-19 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drömsk och vacker dikt.
2011-09-25

  Lena Själsöga Keijser
dina hjärtvingar andas vackra
2011-09-20

  L Patrik W Johansson VIP
vvv what she said vvv =)

Be well,
LPWJ
2011-09-19

    Birgersdotter VIP
Du berör...
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge