Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekräftelse

som en orkester
full av perfektionister
en fiol är ostämd

hur lätt
är det att vara rätt
när det enda man ser är fel?

den hårdaste kritikern
är självspäkaren
som aldrig ger sig själv ett tack
utan bittert fortsätter skrika ut order

du kan bättre
bli bättre
sträva strävsamt vidare
överträffa dig själv

orkester
av perfektionister
ingen märker att publiken tassat vidare

game over




Fri vers av ~alruna~
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-20 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~