Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utvald

har du fått korn på livets mening

se upp!

för din mening
blir aldrig en andres sanning

vägen till sanningen är unik
en stig av tankespår och tårar

svälja EN sanning
det gör nog bara dårar

det svåraste valet i livet
är att unna andra tvivlet
unna andra söka
låta alla försöka

låt de som tror tro på det de vill


de som vågar
tänka ur ett annat perspektiv

ödmjukhet är en sällsam gåva
vem vet kanske sänd från ovan.....




Fri vers av ~alruna~
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-20 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~