Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framsteg?

Tre fram steg

Två steg bak

Spring

Snubbla



Tre steg fram

Två steg bak









Fri vers av C"
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-21 16:52



Bookmark and Share


  Olliwer
På lite håll liknar det dans
2011-09-22

  Larz Gustafsson VIP
Lenin.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

C
C"