Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

Ta ställning
Före
Föreställing

Hoppas
Före
Förhoppning

Men vi skapar efter
Före
Ställning

När jag slutar föreStälla

Finns inget att skapa
Efter

Att inte hoppas före

Blir utan hopp
Efter




Fri vers av C"
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-21 16:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I Sverige tar folk sällan ställning. Allt ska flyta.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

C
C"