Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I OTAKT, I BALANS

Med fingrar så sköra, knappt når runt mitt finger.
Vi vandrar i otakt, i balans.

Ögonen skimrar barnsligt omedvetande.
Men hon känner sanningen när hon utalar:
"Mor när jag blir stor som du, ska även jag dö".




Fri vers av Omedvetandet
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-22 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet