Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstagna känslor

Det är inte sorgen som gråtit.
Det är inte ledsamheten som fällt alla tårar
I din närhet
Över dina hårda ord
Fula ord
Över missförstånd
Över tappat förstånd
Det är inte sorg jag har haft som runnit ut genom kanaler i mina blå
Ibland gröna

Det är frutration
Det är ilska baby
Det är fly jävla förbannelse
Över din oförmåga att förstå
Din missvilja
Dina ord
Din höga röst
Det är överflöd av känslor som
Översvämmar

Och så sa du till mig att jag ska sluta gråta
Att en vuxen kvinna inte gråter
(hahahahaha va fan vet du lilla lilla pojke)
Sa att Du inte längre bryr dig om
Att Jag gråter

Först hata jag dig för just dom orden
Som var som att bli överkörd av rusningstrafik
Tog aldrig slut
Men nu älskar jag dig för det
För visst är det sant (älskling)
Att du inte behöver missta dig att jag är ledsen längre
Eller sorgsen
För nu helt plötsligt kan jag agera precis
På det som känns

Ilska
Och ren jävla förbannelse

Och jag tror nog att du snart kommer sakna
Det där lätta som finns i att bara torka en tår
Och trösta




Fri vers av C"
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-22 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C
C"