Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det här ett spel?

Vad är det vi gör?
Varför går vi omkring och gör som vi gör?
Varför gör vi det här?

Varför… Ge mig ett svar…


Vad är det vi håller på med?

Du ”svansar omkring” och ger mig tecken
Små, små subtila signaler
Och jag försöker nå Dig…

Och tolka Dig…

Ser Du inte det?
Och jag gör det på mitt sätt
Ser Du inte det?

Är det bara ett spel?
För Dig
Är det bara en lek?
Med mig

Jag ser hur Du ser på mig
Jag hör hur Du talar med mig
Jag ser hur Du ler mot mig
Hur Du ”svansar omkring” mig

Hur Du skämtar med mig
Hur Du skrattar med mig
Hur Din blick söker min
Hur Du rör vid mig

Tolkar jag Dig fel?
Tolkar jag Dina signaler rätt?

Du måste märka att jag är för rädd
För rädd för att agera

Ändå försöker jag göra det på mitt sätt
Ser Du inte det?

Varför går vi omkring och gör det vi gör?
Är det bara ett spel?

För mig är det allvar?

Är det det för Dig?




Fri vers av Harold_P
Läst 269 gånger
Publicerad 2011-09-24 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig :) rädsla
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Harold_P