Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglamänniskor

upphöjda
små
keruber
knubbigt perfekta

varför alltid detta avstånd?
min vän himlen finns även på jorden...

stiliserade vingar
ack så vida
i romantiska illustrationer
men jag har en fråga
av vem är de gjorda?

för vad jag ser
är änglar
bland oss dödliga
knubbiga måhända
mänskligt förklädda

sällsamma
vänliga
vanliga

de som räcker ut en hand
öppnar upp sitt hjärta
och vågar lita på sin inre röst

änglar går bland oss
lika dödliga
som du och jag




Fri vers av ~alruna~
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-30 20:15



Bookmark and Share


  Zelogath
Mycket vackert skrivet min vän
Så sant att vi har änglar här på jorden
Och tur är väl det
2011-10-05

    ej medlem längre
Alla har vi en ängel oss.
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~