Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andra bitar av j.

du skrattar högt åt youtubes senaste sensation:
den italienske babyn som älskar led zeppelin
du ler med hela ansiktet,
och dina ögon glänser när du säger
"är han inte söt? vilken liten kille!"
jag ler och instämmer, men tänker
att det mest bedårande med denna scen
är att jag aldrig sett dig se så glad ut förut
och det som behövdes
var ett klipp med en baby som älskar led zeppelin




Fri vers av Röda Sam
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-01 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam