Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katt o katt!

vid mina fötter
med morrhåren ryckande
ligger du och drömmer
måhända om möss och vilda jakter
efter fjärilar som irrar runt
förblindade av alla doftspår av blomster i trädgården

jag sträcker ut en tå
vassa kattänder och en sömnvarm låtsasarg tass runt min fot

världen är så föränderlig
ibland är det härligt men ibland skulle det vara skönt
att veta vad som är upp och ner
vad som är jag och vad som är du

hur långt jag än i tankarna kan resa
är resan tillbaka den bästa
att se in i dina vackra gröna kattögon
och bara vara här
och nu

med dina tassar tyst vilande mot min vad
och darrande hjärtas slag svagt pickande mot min hud




Fri vers av ~alruna~
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-02 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~