Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktobertvivel

Jag skulle dö
för att få vara "vi" med dig, bara ett tag
en dag,
några nätter,
och sedan fortsätter,
du att vara med någon annan
igen

Och om någon sedan
obducerar mitt naivt påmålade skal,
Alla blyga leenden och mystiska blickar
hittar du bara tomhet,
en ekande ensamhet
Lycka? Ett påhitt
Svart kärlek,
för jag gillar ju dig så

(Sover fortfarande hon i din säng ibland?)




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-04 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta