Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regntunga skyar

Stilla föll regnet ännu en dag
Solen ville inte visa sig

Den skäms bakom molnen
Männisor tittar mot skyn
Förväntansfulla
För vem vill ha ännu en grå dag?

Jag känner mig ensam idag
Så jag förstår hur molnen känner sig
När alla vill blåsa bort dem

Stilla föll regnet ännu en dag
Stilla ber jag en bön inom mig
Att det blir sol imorgon




Fri vers av ~alruna~
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 20:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
regnfolken tackar dig
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~