Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyttfåglar

våra vingar bär oss
söderut där längtans mål finns
värme i överflöd
vi är friare än ni någonsin blir

perspektiv kan ändras
på jorden så stora
men när vi svävar fria
i det blå
är ni så besynnerligt små
skysrapor som strävar uppåt
når aldrig våra vidder

farväl grånande dagar
ruskande aftnar
farväl vinande vintervind

våra vingar bär oss
högre än era drömmar
någonsin kan nå




Fri vers av ~alruna~
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-06 20:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~