Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reviderad




tankars utrymme...

utanför mitt fönster
en ny våt dag
maskar har letat sig upp
vingar kretsar i skyn
fönsterglas som immar igen 
en känsla av kyla

jag tar skydd bakom poesin
sjunker in, försöker hitta orden
de som bränner fingertoppar

ett rum, en sfär i tyngd med jaget
cirkulerar och bildar små andningshål 
delas i klyftor, lite i taget 
innan de faller tillbaka i möten

över poesins mantel skingras tankar..,

möts igen, ljusare och starkare
innan allt de våta torkar
bildas blöta spår
i slingor i vackra mönster
ett naturmåleri

kall skrivarhand kramar..,

sinnen, minnen
musik spinner över själen
lutar sig långt ut över tiden
värmer, sänder budskap
i ett enda uppsåt..,

att vila däri  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-19 20:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbar poesi
2011-10-20

    Birgersdotter VIP
underbar..gillar mycket
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP