Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2011-10-07


Kontexten

Och jag skriver och skriver
Men orden vill inte falla ner i den trivsamma jorden
Och takten som jag aldrig hitta
Den kan bara slicka min blodiga fitta

För vilka är vi
Och framförallt Vem Fan e Du?
Ja e en sån
som målar lägenheten bitterljuv

Och du, du va inte tvungen att komma in
Och det gjorde du inte heller
För jag ville ju alltför mycket bli din

Och när allt e sagt och gjort sitter jag vid mitt skrivbord igen
Sitter hela jävla natten, pluggar till fem

Din text måste klara "ÄN SEN?-argumentet”
Säger kärringen som skrivit läroboken
men jag känner mig bara så jävla broken
För varken mitt liv
Eller min artikel som leker i en blå låga
klarar av hennes förbannade fråga




Fri vers av Caroline Lind
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-07 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind