Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du sa (som ett jävla hack i skivan)

Men vad är dina ord
När dom saknar en mening

Och vad blir löften
Som landar så lätt

Som en skål med det dyraste vinet
Men när man smakar
Så smakar det beskt

För Vad är ord
När dom saknar en mening

Som en vind som bara blåser förbi

Något som sägs för att fylla ut rader

Något som sägs för att spara en tid

Så vad fan är dina ord(?)

Har ingen lärt dig

Fuck din kvantitet

Dina ord
Blir ett jävla eko
För hur kan nånting annat svara
Ur tomhet


Så vad är dina ord
När dom saknar en mening
Aldrig uppföljning
På dina verb




Fuck dina ord






Jag skiter i dina löften







Förstoppa dig på din (fan)tasilöshet






Det är ingen konst att kräka ur sig ord
(älskling)





Det behövs inget poet
Till det







Du och din jävla avsaknad

....av karaktär





















Fri vers av C"
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-09 00:09



Bookmark and Share


  Olliwer
Vi måste resa oss upp
för att alltid bli nedslagna igen
Vi vet

Men vi vet också
att vi kommer ställa oss upp på nytt
Jag finns här för dig, Carolina

Så bra text med så mycket ilska
Men jag ser dig igenom det
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

C
C"