Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla föds med redan dåligt minne

När det gäller att minnas
Så trixar vi alla med korten
Fuskar med bildredigering
Räknar om för egen räknings skull
Räknar om för egen skuld
Bifogar
Skär av
Målar svart





Vi ljuger så mycket för oss själva






Vi hade kunnat försörja oss på det














Fri vers av C"
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C
C"