Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe Nuem

Ödmjukt
tacksamt
omfamnar jag denna dag
ljuset
leder mig idag
till och med min skugga
bär nyanser av duvgrått och silver

en vals
skapad av vardagsting
och en melodi som aldrig dör ut
är min följeslagare




Fri vers av ~alruna~
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-11 08:30



Bookmark and Share


  LassO
text som är som godis, som vingummi eller chokladbjörnar att tugga på
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~