Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiger war

Det finns bara ett liv att leva
Och jag vill leva det
Bränn inte mina broar
Tillräckligt med hinder redan

Men jag lever

Och tänker inte fastna i ert krig




Fri vers av C"
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 11:30



Bookmark and Share


  Olliwer
Precis den övertygelse jag önskar jag kunde tro på dygnet runt...
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

C
C"