Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt var nytt och gräset ännu grönt


I Skogsgläntan


Hastigt reste jag mig
genom stillhetens skrik
Förlorad Bortglömd i
vindlande revor

Minnen sjönk sakta ner
genom grumligt vatten
för att lägga sig över
de mörka

Långt bort i en annan tid
i ljusets färgskimmer
fanns de levande klara
bland korallbergens skrevor




Fri vers av van Couver
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 12:05



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jag läser Frostenson och ärligt talar ser jag ingen skillnad även om hon är rätt mörk likt B.Malmsten ibland
och du skriver mer ljust
vilket bara är positivt

Be well,
LPWJ
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver