Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa eländigt sorgliga rader...suck

vill inte skriva mer

vill inte brottas mer

ändå envisas orden

trycker sig ut genom fingarna utan kontroll

bortom allt sans och förnuft

besegrad åter igen

 

vanmäktig stirrar hånfullt rad efter rad

detta fjantiga löjeväckande

tillfyllest vämjelig illamående

vad vill ni mig

vill befrias få luft

utan pardon ser jag texten på den ilsket vita skärmen

 

jag har inget att tillföra

vill skriva vackert och klangfullt

tjusigt och omhuldande

som en öm smekning

och orden som hamrar sig mot tangenterna är svarta

blottade på allt utom askan

strödd till botten

 

whats the point

samma vånda och besvikelse varje gång

det blir aldrig sköna serenader

bara oljud mot trumhinnorna

skrikandes högre

 

resignerar inför faktum

skriver skiten ändå

inga klackar i taket

bara ren och skär olust

och utan hopp

om bättring

 

orden bara blir

 

 




Fri vers av sangel
Läst 344 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-12 11:03



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Mycket bra du får fram dom eländiga raderna.
2011-10-13

  filosofian
det är ofta det inte blir som man har tänkt sig och jag tror man måste börja vänja sig vid det, det blir bäst så. Mer äkta. Den här är fin, känns äkta och inte påhittad. Fin.
2011-10-13

  Max Poisé VIP
Låt orden bara bli...
Det är då det en gång plötsligt fångas i ett mästerverk..
2011-10-13

  Rise Little One
...så är det alltid med den nakna sanningen ;) Gillar den mycket
2011-10-13

  Bibbi VIP
Känner igen tillståndet.
2011-10-12

  HelenaW
Men det är ju ur skiten, som det vackra sedan växer.. Så ut med dyngan! :)
2011-10-12

  TT
...Sangel, Sangel...du fångar så väl känslan av att orden som kommer ut ur huvudet inte är så glada, glättiga och vacka som man vill ska komma ut...då sitter man där igen med sina drömmar, sin längtan och sina svarta ord igen...en stark text som berör mej...tack Sangel!!!
2011-10-12

    ej medlem längre
Här vankas dysterhet...men du är en kvinna som vet att skapa känslor hos läsarna. Som här.

Tro på dig själv.
Jag tror på dig.
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel