Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintervila


balkong

Dags att natta liten blomma
tomaten har lämnat detta jordeliv
minnen.av dignande klasar
är nu suckande bruna kvistar

så långsam var ändå sommaren
längtan gör så ibland
rangliga små plantor
växte upp men inte så snabbt

ett ögonblick var magin påtaglig
blommor vibrerande av färg
livslust.doftade långt in i den ljusa natten

men nu. nu nattar jag liten blomma
knipsar och fnular
gräver ner mitt hopp i jorden
där tulpanlökar nu sussar gott

en vinter går fort




Fri vers av ~alruna~
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-14 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~