Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill förtvivlat gärna att det inte ska sluta här Ord är som napalmbomber De ödelägger land Jag vill inte höra vad du har att säga Bara hålla din hand


varje ord du säger kan driva oss isär

Du är inte hemma
och ingen river sönder några lakan,
ingen hugger i luften
ingen biter mig i armen, nacken
ingen låter sina läppar vila på min hud
ingen griper tag i mig, pulserar med mig



och jag skiter i allt sen några timmar.
jag stirrar på mina ben, tar en cigg till
lyssnar på musik som får mig att slitas i stycken
river upp minnen, läser och skriver






men ingenting kommer ut
och nu kommer ingenting in heller.




Fri vers av FysisktMental
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-15 23:18



Bookmark and Share


  Seglaren
"Jag vill inte höra vad du har att säga
Bara hålla din hand"
....den här gillar jag
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental