Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel lånad ur "det kanske kommer en förändring" av kent.


signalen når din del av världen men får inget svar

allt är inte förlåtet, didrik.
kommer du någonsin vilja ställa saker till rätta, per?
du var en fix idé, simon.
jag var aldrig kär i dig, det hoppas jag du inte tror, elmer.
allting har förändrats men jag känner likadant, erik.
jag glömde dig fort, leo.

jag vet inte vad jag ska skriva om dig, j.




Fri vers av Röda Sam
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-15 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam