Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont



Det gör ont att du inte säger något

om du bara talade med mig

om jag bara visste

vad du tänker




Fri vers av
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-10-17 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående