Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..att falla....

mellan himmel och jord
i ett ögonblick av andlöshet

vi
sakta

dala

ner

sunnanvindens smekning
når vidder annanstans
nu gäckar höstig ilande vind
bakom nästa hörn

hon smyger tyst om kvällen
andas runt gren och blad
smeker runt varje liten vrå

på morgonen
har vi virvlat ner
i en famn av gula löv

ovanför oss tornar
träd så naken
och spröd






Fri vers av ~alruna~
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-20 12:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~