Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min älskade

varje dag
längtar jag efter dig
som den första dagen i vår saga
sagan som nu är vårt liv

t i d e n tickar l å n g s a m t när vi inte ses

att leva
med dig
är glädje
inom dessa väggar finnes
ett eget språk
egen humor
ett väv av kärleksmönster
en upplevelse av sinnesro

inte ens vardagens gråa
tysta tassande genom år
kan tysta ner den glädje som är vår

för varje dag
är en ny dag då jag kommer närmare
dig




Fri vers av ~alruna~
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-20 16:15



Bookmark and Share


  aol
så underbart fint skriftat kändes som rakt ur hjärtat vännen
2011-10-23

  LassO
härligt
2011-10-20

    Anneli A
vackert!
2011-10-20

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~