Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man bör ta chansen när den bjuds..




några minuter från de som andas början...


jag sa inget då jag mötte din blick
men du log ändå
och av ditt minspel 
anade jag att du förstod

jag undvek att titta mot ditt håll
men jag kände din närvaro och
i telepati öppnades den dörr som
blåste liv i oss båda

vi drogs in i rummets slutna frågor
där ingen av oss visste utgången och
jag lyfte blicken mot taket för att där 
följa de olika mönstren

tystnaden sorterades efter vår egen
la sig i rummets väggar
tills den kvävdes i upprinnelsen
av våra första ord..

-är det ledigt?
-ja varsågod.. 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-24 20:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin text!
2011-10-25

  anits VIP
En fängslande text, med ett oväntat slut
underbart skrivet
2011-10-24

    Birgersdotter VIP
gillar...
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP