Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingress, kort beskrivning


Ett slaktbart djur springer iväg

Och jag springer iväg inatt igen,
gömmer mig när det rinner ut
och jag gör allt för att inte vara ett krävande svin
som bökar runt i dina känslor
för att sedan bli slaktad av köttknivar
och yxmördare

Jag springer iväg och skriker,
släpper ut allt överflödigt
och känslornas avföring kladdar ner mig
jag torkar av mig med frosten,
låter den smälta mot min hud
och göra mig ren


så att jag inte luktar som det äckliga slaktbara djur
som jag egentligen är
när jag kommer hem igen




Fri vers av FysisktMental
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-22 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental