Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världskonst

Spindeln har spunnit sitt silvernät
kanske en sista gång,ingen vet
strålar gör solen från himmel så blå
säg mig min vän,kan man bättre må?

för vilken vacker värld vi lever i
när varje dag är en promenad
i Den Stores galleri
att vandra runt i färg och duk
se hur dimman färgar allt så mjukt

vilken dag det är idag!jag går runt i akvarellens dolda drag
Oändligt tacksam för att vara jag




Fri vers av ~alruna~
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 09:35



Bookmark and Share


  aol
så stillsam vacker poesi du bjuder här min vän
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~