Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker

Söker och söker
Söker och undersöker
Bänder och kröker på allting möjligt
Och det i hopp om att jag bara ska hitta dig där bakom, där jag inte redan har sökt
Letat
Tittat efter
Och till er andra
Ja, jag är ledsen
För jag har inte tid att snacka med er längre, eftersom jag nu bara måste forska vidare
efter den så stora kärleken....

Söker!

Ken Cassel
24/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-24 21:09



Bookmark and Share


  anits VIP
söker du så finner du ken , så
fortsätt söka
2011-10-24

  Kungsfågeln
Underbar text... och som dom säger "den som söker finner"
2011-10-24

    ej medlem längre
Fortsätt att söka. Du komer att hitta!
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel