Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Molnen seglade envist bort mot


Västanhav


Sprödhet i morgontystnad
Dina bortvända steg
Tyngd över svaga axlar
Regndroppar bland blad

Dröm av nyutslagen blåklocksäng
Vita prästkragsstänglar
Smultronfyllda munnar
Rabarberblad vid stugknut

Vi var ensamma
På utbränt gräs
Långt från närhet
Klamrande vid svarta strån




Fri vers av van Couver
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-25 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver