Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motljus



du har gått nu
saxtänderna kysser
slickar bort
våra fotografier i motljus

som om solnedgången gapade
försökte svälja dig hel
sensommarens gyllene konturer

jag visste hur du såg ut







Fri vers av Talema
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema