Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt alldeles första minne, som fanns i Västerlund och kommer alltid att finnas där, även i mitt hjärta.


Mitt första minne

Den första dagen i min barndom


Solen sken

Jag satt på kanten vid trappan
Som inte fanns där då

Huset var nybyggt
Intill havet, hundgården och vår båtbode
Luften doftade hav, naturen var doftrik

Av rosorna som mamma planterade vid den lilla backen

Medan solen sken, någon gång vid 1991
Medan vatten sprutade ut och in i vår lilla fontän
Som pappa byggde på egen hand


Pappa stod inne i sitt bilgarage
Med alla dessa träbrädor för
Att göra trappan där

Jag satt



Då kom minnet
Mitt första minne




Fri vers av invisibleangel_
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-01-12 18:55



Bookmark and Share


  jaSc
väldigt fin :) mysigt minne. får ta och skriva en dikt om mitt första minne med =)
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_