Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu

Trädens grenar har slutat växa
Mina tårar har slutat falla
I eldens lågar bildas
ett
Vakuum
Ett vakuum av rädsla
Mina ögon har börjat svida
Trädens grenar har börjat falla
tystnad.
Ingen säger något
Deras blickar är fixerade vid elden
elden som bryter ner
allt.
Träd och hus som faller
Själar som försvinner ut
ut i elden.

Poff allt är borta
Nu måste vi överlevande organismer börja från början
Vi ser chansen att ändra vårat tankesätt
Chansen att ändra allt.

Historien ska aldrig berättas
Aldrig ska någon höra
vad
våra förfäder gjorde med vår sårbara planet
aldrig.




Fri vers (Spoken word/Slam) av BitterFittan
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 21:01



Bookmark and Share


  Jonas Lindh
underbar text
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan