Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så jävla stark. Skitstark rent ut sagt

Jag är så jävla stark
Skitstark rent ut sagt
kom inte här och säg åt mig vad jag kan och inte kan
jag är inte svag
eller ynklig
eller patetisk
eller mjäkig
eller som en skön vidja
eller bländande
eller en dörrmatta
eller ursäktande
eller som ett mäha

Jag är så jävla stark
Skitstark rent ut sagt
klarar det mesta
kan själv
står mitt i orkanens öga och säger kom bara
nocka mig
jag reser mig ändå igen
och igen
kuva mig och jag står ändå kvar
alltid
oavsett hur ni försöker

Jag är så jävla stark
Skitstark rent ut sagt
med tårar dolda för världen
slickar jag min sår
i mitt hemliga rum
där få passerat i glipan mellan rummen
där få fått passerkort
rummet i mitt inre rum
där tystnaden är min

Jag är så jävla stark
Skitstark rent ut sagt
och älskar livet
tiden
dagen
timmen
älskar ljuset och mörkret
trots och genom
allt
älska är min lott
mitt uppdrag
som människa
här på jorden




Fri vers av sangel
Läst 569 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-10-26 12:09



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är bra att ha det som mantra "jävla skitstark är jag"
2011-10-26

  Linda CH VIP
Hu vad härligt!
2011-10-26

    Mymlan.
Brabrabra! Plötsligt känns det som att jag kan klara allt!
2011-10-26

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna så förlösande och befriande text!
2011-10-26

  Vind
Det vackraste uppdraget av dem alla...
Fin text.
2011-10-26

    ej medlem längre
Mycket bra !!!
2011-10-26

  Bibbi VIP
"Skitstark" otroligt bra text.
2011-10-26

  TT
...det är så jävla bra...skitbra rent ut sagt...!!! En kanontext fylld av styrka, kraft, jävlaranamma och så en liten liten glimt av det sårbara och ömtåliga som måste finnas inom oss alla...gillar mycket!!!
2011-10-26

  Seglaren
"i mitt hemliga rum
där få passerat i glipan mellan rummen
där få fått passerkort
rummet i mitt inre rum
där tystnaden är min"

Ingen är perfekt!

Men ändå,
kärlek börjar med en själv.
Att respektera, tycka om och älska sig själv.
Att få känna sig stark och frimodig.

Bra text. Speciellt 'passerkort'.
I Sverige ska vi ha tidsbeställning för att få hälsa på nån.
2011-10-26

    ej medlem längre
Du är så jävla stark som kan skriva något sådant här

RESPEKT!!!!
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel