Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2007-02-07 12:00:45. att det var så längesen. jag står fortfarande kvar på den där busshållplatsen, jag trampar samma grus och tuggar samma värdelöshet, men nu har det kommit på några kilo till och jag har en cigg i handen.


Det är ingenting

det är kallt på
busshållplatsen och jag
vet att för bara ett halvår sen
(vardetsålängesen?) så såg dom hur mitt hjärta
inte orkade slå (jag höll i dödens hand
men det trodde jag inte på)

och
ett halvår är ingenting
(det är bara tid)

och
jag önskar jag var allting
(jag är bara ingenting)

Jag gick hand i hand med döden och
önskade att jag var allting
med ett löfte om att
bara ett kilo till,
jag lovar dig

men


jag tror inte döden vet vad den talar om.




Fri vers av FysisktMental
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-26 19:12



Bookmark and Share


  Röda Sam
unfggsshhhhs BOKMÄRKER
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental