Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den handlar om olycklig kärlek..


Smärta

Jag skär mig i handen
Blodet droppar ner i sanden.

Hennes långa hår böljar ner mot hennes tår.
blodet fortsätter ner på mitt lår.

Hennes vackra kropp
ser ut som en nyutslagen knopp..

Mitt huvud virrar
mitt hjärta det pirrar.

jag känner en olidlig smärta
inuti mitt hjärta.






Fri vers av Mysterica
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-01-13 08:59



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Så vackert och smärtsamt!
kram
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica