Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kollektivtrafikant

Allt jag bär på mig idag är dränkt i parfym
jag äter en halv vitlökssalami till frukost
röker en cigg precis innan bussen stannat
givetvis har jag tagit med min stora rymliga ryggsäck
och den har jag på mig oavsett hur trångt det blir
graciöst svingar jag den i takt till tunnelbanans
ojämna gång

När jag väl sätter mig målar jag först naglarna
sedan tar jag fram ett grönt äpple och börjar tugga
stora tuggor så ingen kan undvika att märka det
mellan varven gäspar jag med öppen mun

Frustar,nyser och hostar rakt ut
petar mig i väsan och torkaf av kråkan under sätet


hämnden är ljuv....




Fri vers av ~alruna~
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-31 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~