Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan




Där tindrar en ensam stjärna
under
mörkrets skyar

går vakt i nattens rymder

Där lyser en enda stjärna
så skimrande ljus mot mitt hjärta

sakta
hon sluter mina ögonlock
kysser en dröm på min panna


låter mig somna lycklig


BS-05










Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-13 15:26



Bookmark and Share


  curra
åhh vad vacker.
"kysser en dröm på min panna" det var verkligen det finaste jag läst på länge.
2006-01-14

    Mejja
Underbart skrivet om nattens ro.
2006-01-13

  Ingrid Nilsson
"kysser en dröm på min panna"...det var det vackraste jag läst i kväll!
2006-01-13

    NoMi F
Mycket vackert skrivet
fin poesi
om ensamhet
om kärlek om ljuset
Rubriken är fin och passande
2006-01-13

    ej medlem längre
Du skriver så fint och poetiskt,
gammaldags lyriskt, sånt är skönt att läsa...
2006-01-13

  Nils Sondefors
Mycket vackert och poetiskt!
2006-01-13

  Teresia Ridell
Hoppets stjärna eller en änglavakt ?
Svidande vackert iallafall !
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg