Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta handlar om att mitt \"frusnahjärtat\" öppnar sig lite granna av värme ur isen.


Frusna hjärtat smälter av värme.

Mitt frusna hjärtat
är kall som en hård is

Hjärtat stannade stilla
och tysthet ,vid den frusna tiden...

de såg ut som en \"ishjärtat\"
av utan rödiga färg

Alla färgerna och känslorna
brann bort iväg
som eld...

Månader gick o gick
av lunghet
bortsem från negatvia stämning..

De öppnar sig lite grann i varenda slag..

Verenda slag kommer värme tillbaks
i mitt själ

Isen smälter av ur de värme
i sakta steg...

tills de börjas öpnnas lite granna i varenda slag..

Vattnet droppar sig ner av värme ,
ut från isen
tills de känslomässiga smälter bort isen
i sakta steg...

Alla de känslorna och färgerna
kom tillbaks
ur de spricka isen
av värme...

Mitt hjärtat börja pumpa av lunghet och försiktighet

Dunk Dunk...

i sakta slag som i ett verenda minut...








Fri vers av Anna Nilsson
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-01-13 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson