Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då i ett annat land i en annan tid.Var allt en ny början. Ord ännu nya meningsfulla och klara som nyutslagna


Orkidéer



Ibland väckte han mig mitt i natten
För att visa mig en stjärna på himlen
Se hur den skiner kunde han säga
Jag tror den har något viktigt att säga!

Mina ögon var för trötta
Kunde bara se en liten ljus prick
Innan jag somnade tryggt mot hans axel
Inrullad i mitt sköna täcke




Fri vers av van Couver
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-02 01:15



Bookmark and Share


  Kalle.O
Vid såna tillfällen får stjärnorna allt vänta...
Underbara trygghet!
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver