Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intuition

Vägled mig
än en dag
då framtiden andas osäkerhet

trösta mig
än en dag
då jag sörjer för det som än ej skett

lys upp min dag
än en gång
så denna dag inte blir
en i mängden
av grå intetsägande sörja

följ efter mig idag
få mig att stanna upp
och lyssna till den tysta rösten
som viskar hela tiden
men så lätt försvinner i vardagens plottriga sorl




Fri vers av ~alruna~
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-02 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~